Vad är Brynäskraft?

Brynäskraft är ett samarbete mellan Brynäs IF och Gävle Energi, vår naturliga energipartner.

Nu kan du som Brynäsare och privatperson tillsammans med tusentals andra i vår gemenskap skapa ett av föreningens absolut största partnerskap. ”Officiell partner – supportrar till Brynäs IF powered by Gävle Energi”. Det vore något!

Ta chansen att hjälpa oss med en intäkt som kan göra stor skillnad för Brynäs IF. Samtidigt byter du till 100 procent förnybar energi och gör ett klimatsmart val som bidrar till ett mer hållbart samhälle. Det blir, som det brukar heta, en win-win för alla.

Gävle Energi har under många år hjälpt oss att bli energismarta och tillsammans jobbar vi med hållbarhet i fokus. Nu vill vi och Gävle Energi ta ett steg till och hjälpa våra supportrar att enkelt göra hållbara val. Det gör vi genom att erbjuda våra supportrar 100 % förnybar Brynäskraft. För varje elavtal som tecknas med Brynäskraft skänker Gävle Energi minst 200 kr till klubben.

Tillsammans skapar vi vinnare på och vid sidan av isen!

Mer om samarbetet med Gävle Energi

Gävle Energi levererar el och fjärrvärme från 100 % förnybara energikällor till vår anläggning. Det bidrar till att Monitor ERP idag är en av de mest hållbara i arenorna i Sverige, ur ett energiperspektiv.

Under resans gång har Gävle Energi hjälpt oss att energieffektivisera arenan genom ett bra samarbete med vår fastighetsförvaltare. Förutom el och värme har vi även tillgång till fiber och bredband från det lokala stadsnätet GavleNet, som ägs av Gävle Energi.

Gävle Energi är en aktiv och uppskattat samarbetspartner som deltar i många aktiviteter tillsammans med En bra start, bland annat Playday och firandet av Barnkonventionens dag. Vi har, tillsammans med Gävle Energi, engagerat barn i viktiga frågor och uppmuntrat barn och unga till att bli en bra miljökompis och förebild.

Läs mer om vårt partnerskap med Gävle Energi här.